söndag 20 oktober 2013

Skönheten

Hej!


Har haft en del för mig sedan i fredags då vi var och progtestade Sheila på Malmö Djursjukhus. Sheila skötte blodprovet hur snyggt som helst och veterinären ringde en timme senare. 

Sheilas progesteron hade precis börjat stiga, vilket betyder att hon troligtvis förlöpt ett litet tag. Veterinären bedömde det däremot som att hon kan börja höglöpa i princip närsomhelst och tyckte därför att vi borde ta ett nytt blodprov imorgon (måndag) så att vi prickar in rätt dag med parning.

Jag själv börjar mer och mer misstänka höglöp då blodet gått över till mer halmgul färg och med tanke  på Sheilas ständiga rymningsförsök. Det blir endast koppelpromenader nu mera till Sheilas stora förtret. 

I torsdags fick Sheila en makeover, man måste ju vara snygg när man snart ska på dejt ;-)
Efter 3 timmars trimning, plockning och klippning så bar det ut i det vackra vädret med kameran i högsta hugg! Här kommer resultatet:






















Mattes skönhet <3

1 kommentar:

  1. Hej !
    ...och en sådan skönhet. Hon är ju så vacker. Tack för din kommentar. Jag håller tummarna för er och er stundande parning. Skönt läsa att du inte missat den perfekta dagen. Jag har själv inte tänkt tanken på blodprov utan mer på att köra på känn :) Igår fick vi äntligen resultat att Molli var normal/clear på optigen...så glada är vi !!
    Varma hälsningar Helena & Molli

    SvaraRadera